Een korte vakantie/cursus in Portugal, waarin je leert hoe je veranderingen tot stand kunt brengen en dromen kunt concretiseren.

De Cursus

Voorafgaand aan uw definitieve boeking van de cursus, hebben we mail- of telefonisch contact. Zo dragen we er samen zorg voor dat uw verwachtingen kloppen met hetgeen er in de cursus aangeboden wordt. 

Er is plaats voor min. 3 en max. 5 koppels. Dus 6 tot 10 cursisten. In deze groep werken we in de ochtenduren aan het krijgen van inzicht. U leert zichzelf de vragen te stellen die horen bij verandering en nodig zijn om in beweging te komen. Inzicht krijgen in wat uw werkelijke overtuigingen zijn. U leert wat u persoonlijk nodig heeft en wat uw omgeving vraagt om een verandering tot stand te brengen.

In de middagen staan er coachingsgesprekken gepland. Er zijn delen van middagen waarin u individueel (of als koppel) gesprekken hebt. Alles in overleg. In de coachingsgesprekken wordt de vertaalslag gemaakt naar de eigen situatie. Er wordt een begin gemaakt om uw plan concreet te maken en in haalbare stappen te vertalen. 

U gaat naar huis met een duidelijk plan van aanpak. Vier weken na de cursus nemen we contact met u op om  de voortgang te bespreken.

Vakantie

De groepsbijeenkomsten worden gehouden in een prachtig resort O Nosso Mundodat geheel is afgehuurd voor cursisten. Voor de bijeenkomsten een heerlijk ontbijtbuffet, aansluitend aan de bijeenkomst wordt er een voedzame lunch aangeboden op dezelfde locatie. Na de lunch gaat ieder zijn eigen weg. 

Sommigen van u hebben een coachingsgesprek. De mogelijkheid bestaat om een deel van deze gesprekken op een andere locatie of tijdens een activiteit te laten plaats hebben. (We denken aan wandelen in de ongerepte natuur van de Alentejo, een terrasje in een authentiek dorpje of aangenaam verpozen op het strand.)

Anderen hebben een vrije middag om te genieten van alles wat deze omgeving u te bieden heeft. Het avondeten regelt u zelf (behalve op de dag van aankomst/aanvang). In het midden van de cursus is een vrije zaterdag gepland waar u na het ontbijt lekker doet waar u zin in heeft. Genoeg vrije tijd om heerlijk te ontspannen en toe te komen aan uw vakantiegevoel.

 

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now