Koppels die samen of ieder voor zich, vage of vast omlijnde plannen of wensen hebben die, om wat voor reden dan ook, (nog)niet gerealiseerd zijn.

De aard van de relatie die u met elkaar heeft is voor ons niet belangrijk. Maar u kent elkaar goed,  u wilt samen een tweepersoons accommodatie delen en hebt behoefte aan elkaars support voor de individuele of gezamenlijke plannen.

We kiezen voor paren, omdat voor blijvende veranderingen motivatie en support nodig is. Wanneer u een cursus heeft gedaan om iets in uw leven te veranderen, is het aan te raden een `partner` (de omgeving) daarin mee te nemen. Ook wanneer de veranderingen alleen  betrekking op u lijken te hebben.

We gaan de vragen die u heeft samen onderzoeken op een oplossingsgerichte manier. Het kunnen vragen zijn die te maken hebben met de levensfase waarin u zit of zingevingsvragen. Het kunnen plannen zijn die al jaren op de plank liggen en waar u niet aan toekomt.  We denken daarbij aan: het starten van een eigen bedrijf, wat te doen na mijn pensioen, ik zou wel ergens anders willen wonen of werken. Misschien is het alleen nog maar een idee of een gevoel dat er iets in uw leven anders moet en wilt u dit nader onderzoeken.

Heeft u de behoefte dit concreter te maken ? Heeft u al wat puzzelstukjes, maar ontbreekt de tijd die aan elkaar te leggen. Dan bent u aan het juiste adres. Wij zorgen dat u in beweging komt.

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now